Today Thursday, 16th May 2024
The Albania Times

Lajmet e fundit nga Bota, Politika, Sporti dhe me shume

Lajmi i Fundit

Putin nuk do të marrë pjesë në samitin e BRICS

Putin nuk do të marrë pjesë në samitin e BRICS

Putin nuk do të marrë pjesë në samitin e BRICS, Lavrov do të shkojë në vend të tij – Zyra e Presidentit të Republikës së Afrikës së Jugut.

Republika do të ishte e detyruar të arrestonte Putinin nëse ai do të kishte mbërritur personalisht, me urdhër-arrestin e ICC-së. Javën e kaluar ka pasur negociata intensive në lidhje me pjesëmarrjen e Putinit.

Presidenti Cyril Ramaphosa tha më herët se arrestimi i Putinit do të nënkuptonte një luftë me Rusinë për vendin e tij.

Deklarata zyrtare se Putin nuk do të marrë pjesë: https://t.co/I1y5yGOtjT .


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *