Today Thursday, 16th May 2024
The Albania Times

Lajmet e fundit nga Bota, Politika, Sporti dhe me shume

Lajmi i Fundit

Hakohet platforma e pagesave ne kripto Alphapo, mbi 23 milionë dollarë humbje

Hakohet platforma e pagesave ne kripto Alphapo, mbi 23 milionë dollarë humbje

Platforma e pagesave ne kripto Alphapo është goditur nga një sulm hakerimi që ka rezultuar në 23 milionë dollarë në Bitcoin, Ethereum dhe Tron të derdhur nga kuletat e saj “të nxehta”

Alphapo përpunon pagesat për shërbimet e lojërave të fatit, disa prej të cilave u detyruan të çaktivizojnë tërheqjet për shkak të sulmit.

Alphapo ka siguruar tashmë klientët e saj se nëse pagesat e tyre janë prekur, fondet e tyre janë të sigurta – çfarëdo që të thotë kjo.

Sipas një raporti të fundit, humbjet nga sulmet dhe mashtrimet DeFi arritën në më shumë se 204 milionë dollarë vetëm në tremujorin e dytë 2023, pak më pak se tremujori i mëparshëm, kur humbjet arritën në 320 milionë dollarë.

THE ALBANIA TIMES


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *