Today Thursday, 16th May 2024
The Albania Times

Lajmet e fundit nga Bota, Politika, Sporti dhe me shume

Lajmi i Fundit

Mbretëria e Bashkuar do të shpenzojë miliarda paund për të rimbushur rezervat e municioneve

Mbretëria e Bashkuar do të shpenzojë miliarda paund për të rimbushur rezervat e municioneve

Qeveria britanike do të njoftojë të martën planet për të rimbushur municionet dhe rezervat e mbetura të varfëruara pas furnizimit të përpjekjeve luftarake të Ukrainës

Westminster thotë se Dokumenti i tij i fundit i Komandës së Mbrojtjes përfshin një strategji për të rindërtuar kapacitetin e forcave të tij të armatosura për të kundërshtuar “kërcënimin më të menjëhershëm të paraqitur nga Rusia dhe sfidën afatgjatë nga Kina”.

Planet e reja do të përfshijnë një fokus më të madh në investime në shkencë dhe teknologji për të rritur robotikën dhe armët lazer dhe pritet t’i kushtojnë taksapaguesit 3.3 miliardë dollarë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *