Today Thursday, 16th May 2024
The Albania Times

Lajmet e fundit nga Bota, Politika, Sporti dhe me shume

Lajmi i Fundit

Izraeli miraton projektligjin për “arsyeshmërinë”

Izraeli miraton projektligjin për “arsyeshmërinë”

Ligjvënësit izraelitë kanë miratuar projekt-ligjin e diskutueshëm të reformës gjyqësore që i pengon gjykatat të shqyrtojnë arsyeshmërinë e vendimeve të qeverisë dhe ministrore

Projektligji i parë madhor që kalon në rishikimin gjyqësor të qeverisë në Knesset të hënën me një votim 64-0, pasi të gjithë anëtarët e koalicionit qeverisës votuan për të, por të gjithë anëtarët e opozitës u larguan nga dhoma ndërsa po zhvillohej votimi me emër.


THE ALBANIA TIMES


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *