Today Saturday, 18th May 2024
The Albania Times

Lajmet e fundit nga Bota, Politika, Sporti dhe me shume

Lajmi i Fundit

Në vitin 2023, Rusia importoi më shumë se 100 milionë dollarë drone kinezë

Në vitin 2023, Rusia importoi më shumë se 100 milionë dollarë drone kinezë

Politico raporton se Rusia importio 30 herë më shumë drone kinezë sesa Ukraina

Eksportet e qeramikës së përdorur në jelekë antiplumb në Rusi u rritën me 69%, duke arritur në më shumë se 225 milionë dollarë, ndërsa furnizimet në Ukrainë u ulën me 61% në 5 milionë dollarë, vë në dukje botimi, duke cituar të dhëna nga doganat kineze dhe ukrainase.

Ekspertët e intervistuar nga Politico besojnë se nëse Kina “kapërcen vijën e kuqe” dhe shet armë ose pajisje ushtarake Rusisë.

BE-ja mund të vendosë sanksione dytësore ndaj furnizuesve.

Megjithatë, furnizimi me jelek antiplumb, imazhe termike dhe madje edhe UAV-të nuk ka gjasa të shkaktojë një përgjigje nga BE-ja.

THE ALBANIA TIMES


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *