Today Friday, 17th May 2024
The Albania Times

Lajmet e fundit nga Bota, Politika, Sporti dhe me shume

Lajmi i Fundit

Zgjedhjet e Përgjithshme Spanjolle 2023, një përditësim i minutës së fundit

Zgjedhjet e Përgjithshme Spanjolle 2023, një përditësim i minutës së fundit

Më shumë se një milion e gjysmë njerëz do të votojnë për herë të parë në Zgjedhjet e Përgjithshme Spanjolle më 23 korrik

Ditë reflektimi dhe përgatitjeje për zgjedhjet e përgjithshme kjo e diel, 23 korrik, e cila do të shënohet me temperatura të larta.

Sekretari i Shtetit për Komunikimin, Francesc Vallès, është “i bindur” se takimi me qendrat e votimit do të bëhet “pa asnjë lloj incidenti” për shkak të vapës.

Në orët e fundit rezervat e ujit dhe ventilatorët janë inkorporuar në qendrat e votimit.

Sondazh nga e Hëna, 17 Korrik | PP+Vox: 169 vende

Francesc Vallès ka garantuar gjithashtu funksionimin e duhur të një sistemi zgjedhor që ai e përshkruan si “të fortë, të sigurt dhe të dizajnuar mirë nga të gjithë anëtarët e administratës zgjedhore, duke përfshirë këshillat e qytetit”.

Nga ana e tyre, kandidatët e kanë kaluar të shtunën duke u shkëputur nga fushata, duke pushuar dhe duke u takuar me familjen dhe miqtë.

Ata do të shkojnë për të votuar në mëngjes, ndërsa nga mesi i pasdites do të fokusohen në monitorimin e rezultateve të këtyre zgjedhjeve të përgjithshme./Vattaj


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *