Today Saturday, 18th May 2024
The Albania Times

Lajmet e fundit nga Bota, Politika, Sporti dhe me shume

Lajmi i Fundit

Perëndimi fokusohet në rregullimin e armëve të vjetra dhe jo dërgimin e armëve të reja

Perëndimi fokusohet në rregullimin e armëve të vjetra dhe jo dërgimin e armëve të reja

Theksi i Perëndimit është zhvendosur nga furnizimi me pajisje të reja për Forcat e Armatosura të Ukrainës në riparimin e atyre ekzistuese

Kjo është një shenjë se konflikti mund të zgjasë me muaj apo edhe vite, shkruan Politico, duke cituar një burim nga Pentagoni.

Në të njëjtën kohë, anëtari i Senatit amerikan J.D. Vance tha për Fox News se Shtetet e Bashkuara nuk kanë municion të mjaftueshëm për vete dhe duhet të ndalojnë mbështetjen e Ukrainës të paktën derisa situata të korrigjohet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *