Today Saturday, 18th May 2024
The Albania Times

Lajmet e fundit nga Bota, Politika, Sporti dhe me shume

Lajmi i Fundit

Shtëpia e Bardhë e detyroi Facebook-un të fshijë postimet e Covid – WSJ

Shtëpia e Bardhë e detyroi Facebook-un të fshijë postimet e Covid – WSJ

Komiteti Gjyqësor i Dhomës së Përfaqësuesve të SHBA ka marrë komunikime të brendshme në Facebook që tregojnë se platforma ishte nën presion nga Shtëpia e Bardhë për të fshirë postimet që spekulonin për origjinën e krijuar nga njeriu të koronavirusit, shkruan Wall Street Journal.

“Këto email tregojnë se si drejtuesit e Facebook diskutuan postime moderatore në lidhje me origjinën e pandemisë që administrata donte të mbante nën kontroll”, thuhet në artikull, duke vënë në dukje se korrespondenca u zhvillua në pranverë dhe verë të 2021.

THE ALBANIA NEWS


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *