Today Friday, 17th May 2024
The Albania Times

Lajmet e fundit nga Bota, Politika, Sporti dhe me shume

Lajmi i Fundit

Qeni i Joe Biden dërgoi agjentin e shërbimit sekret në spital, kafshoi 6 të tjerë

Qeni i Joe Biden dërgoi agjentin e shërbimit sekret në spital, kafshoi 6 të tjerë

Qeni gjerman gati 2-vjeçar i presidentit amerikan Joe Biden kafshoi shtatë persona, me një oficer të Shërbimit Sekret që është shtruar në një spital për trajtim, raporton New York Post, duke cituar komunikimet e brendshme të Shërbimit Sekret

Qeni i mëparshëm i Biden, Major, gjithashtu një gjerman, u dha për bamirësim në vitin 2021 pasi thuhet se kafshoi disa agjentë të Shërbimit Sekret në një pus.

THE ALBANIA TIMES


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *