Today Friday, 17th May 2024
The Albania Times

Lajmet e fundit nga Bota, Politika, Sporti dhe me shume

Lajmi i Fundit

Shfaqen fotot nudo të Hunter Biden në Kongresin amerikan

Shfaqen fotot nudo të Hunter Biden në Kongresin amerikan

Kongresmenja republikane Marjorie Taylor Greene është kritikuar nga rivalët demokratë pasi ajo tregoi fotot nudo të Hunter Biden gjatë një seance të Komisionit Mbikëqyrës të Dhomës së Përfaqësuesve

“Do të doja t’i bëja të ditur komitetit dhe të gjithëve që shikojnë në shtëpi se këshillohet diskrecioni prindëror,” tha Greene, përpara se të shfaqte pankarta që shfaqnin Hunter Biden në një gjendje të zhveshur dhe duke u përfshirë në akte seksuale.

Ajo shtoi se imazhet tregonin Hunter Biden “duke bërë pornografi”.

Greene ka pretenduar se Hunter Biden kishte përdorur në mënyrë të paligjshme fondet nga kompania e tij për të paguar prostitutat – pretendime të cilat nuk u vërtetuan nga denoncuesi i Shërbimit të të Ardhurave të Brendshme, Joseph Ziegler të mërkurën.

TheAlbaniaTimes


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *