Today Saturday, 18th May 2024
The Albania Times

Lajmet e fundit nga Bota, Politika, Sporti dhe me shume

Lajmi i Fundit

TikTok lejon BE-në të hyjë në softuerin e kërkimit të aplikacionit

TikTok lejon BE-në të hyjë në softuerin e kërkimit të aplikacionit

TikTok ka ndërmarrë një hap të rëndësishëm duke i dhënë akses në programet e tij kërkimore ekspertëve evropianë, përpara rregulloreve të ardhshme të BE-së që detyrojnë gjigantët e teknologjisë të rrisin përpjekjet për moderimin e përmbajtjes

Platforma e njohur e ndarjes së videove, në pronësi të kompanisë kineze ByteDance, është ndër 19 platformat në internet dhe motorët e kërkimit të prekur nga rregullat e reja që do të fillojnë në gusht sipas Aktit të Shërbimeve Dixhitale.

Pavarësisht pritjes së kushteve teknike të Komisionit Evropian për ndërfaqen e programimit të aplikacionit, TikTok ka zgjedhur të ecë përpara me këtë vendim.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *