Today Thursday, 16th May 2024
The Albania Times

Lajmet e fundit nga Bota, Politika, Sporti dhe me shume

Lajmi i Fundit

Kapen një sasi prej 5 tonësh kokaine nga policia italiane

Kapen një sasi prej 5 tonësh kokaine nga policia italiane

Të premten, autoritetet italiane raportuan se sekuestruan një ngarkesë historike 5.3 tonësh kokaine me një vlerë të përafërt prej 946 milionë dollarësh, e cila transferohej midis dy anijeve në brigjet jugore të Siçilisë, përpara se të arrestonin pesë persona.

Policia kishte vëzhguar një mjet lundrues që kishte udhëtuar nga Amerika e Jugut dhe ata ndërmorën veprime në orët e para të së mërkurës.

Një avion vëzhgimi vëzhgoi pakot që hidheshin nga kuverta e anijes në ujërat e Ngushticës së Siçilisë, ku më vonë u tërhoqën nga një anije peshkimi që priste transferimin.

THE ALBANIA TIME


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *