Today Friday, 17th May 2024
The Albania Times

Lajmet e fundit nga Bota, Politika, Sporti dhe me shume

Lajmi i Fundit

Stuhitë zvicerane vrasin 1 ndërsa operacionet e shpëtimit vazhdojnë

Stuhitë zvicerane vrasin 1 ndërsa operacionet e shpëtimit vazhdojnë

Një stuhi e fuqishme goditi La Chaux-de-Fonds në Zvicër të hënën, ndërsa shpejtësia e erës arriti 217 km/h, duke shkaktuar dëme të mëdha në qytetin me 40 mijë banorë

Disa raporte mediatike duke cituar agjencinë e lajmeve SDA raportojnë se stuhia mori të paktën një vdekje. Sipas policisë kantonale të Neuchâtel në Twitter, janë duke u zhvilluar disa operacione shpëtimi.


THE ALBANIA TIMES


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *