Today Saturday, 18th May 2024
The Albania Times

Lajmet e fundit nga Bota, Politika, Sporti dhe me shume

Lajmi i Fundit

Vazhdojnë zjarret vdekjeprurëse në Greqi

Vazhdojnë zjarret vdekjeprurëse në Greqi

Shërbimet zjarrfikëse vazhdojnë të luftojnë zjarret e pandërprera në të gjithë Greqinë, të cilat po përhapen me shpejtësi për shkak të erërave të forta dhe tashmë kanë marrë jetën e disa personave së bashku me bagëtinë.

Sipas raportimeve të mediave, në qytetin e Velestinos janë gjetur mbetjet e djegura të një gruaje dhe trupi i një fermeri 45-vjeçar i cili më parë ishte zhdukur.

THE ALBANIA TIMES


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *