Today Thursday, 16th May 2024
The Albania Times

Lajmet e fundit nga Bota, Politika, Sporti dhe me shume

Lajmi i Fundit

Reaktiv Suedez Recon fluturon përgjatë kufirit rus

Reaktiv Suedez Recon fluturon përgjatë kufirit rus

Një avion zbulues i Forcave Ajrore Suedeze Gulfstream IV SP Korpen bëri një fluturim zbulimi në hapësirën ajrore finlandeze, ku rruga e tij kalonte përgjatë kufirit rus, sipas të dhënave të Flightradar24

Avioni fluturoi përpara dhe mbrapa mbi liqenin Inari në Finlandën veriore përpara se të kthehej në jug dhe të vazhdonte përgjatë kufirit me rus.


THE ALBANIA TIMES


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *