Today Friday, 17th May 2024
The Albania Times

Lajmet e fundit nga Bota, Politika, Sporti dhe me shume

Lajmi i Fundit

Google shkurton aksesin e punonjësve në internet për shkak të frikës së hakimit

Google shkurton aksesin e punonjësve në internet për shkak të frikës së hakimit

Google filloi një program provë ku punonjësit do të inkurajohen të punojnë nga kompjuterët desktop pa internet

Kjo vjen për të trajtuar atë që gjigandi i madh i teknologjisë thotë se është një kërcënim real i sulmeve kibernetike teksa nxjerr produktet e AI.

Rreth 2,500 punonjës u zgjodhën fillimisht për të marrë pjesë, por pas reagimeve atyre do t’u jepet opsioni për të hequr dorë.

Ata që marrin pjesë nuk do të jenë në gjendje të përdorin asnjë burim në internet përveç programeve të brendshme të G+ si Gmail dhe Drive, sipas materialeve të brendshme.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *